• Kledingcommissie

  Tijdens de zaaltrainingen worden er in Januari pas- en bestelmomenten georganiseerd door de kledingcommissie van Kinheim. In Maart is er dan nog een pasmoment zodat de nieuwe leden bij de Beeball ook hun kleding kunnen passen en bestellen. Deze bestellingen en afleveringen worden door de kledingcommissie afgehandeld.

  Informatie over de datum en tijd vindt U op de Kinheim website. Tijdens het seizoen dient U zelf Uw pak te bestellen bij SSK in Den Haag, dit kan door zelf naar Den Haag te gaan of een afspraak te maken met de kledingcommissie om op Kinheim te passen en dan zelf voor de verdere afhandeling zorg te dragen.

  Mocht U kleding te koop hebben, dan kunt U dit melden bij de kledingcommissie. Wij proberen de kleding voor U te verkopen, een deel van de opbrengst is dan voor de club.

  De Kinheim kleding bestaat uit een witte broek, een zwart/rood hes en een rode pet met een K erop, te verkrijgen bij SSK Den Haag, een zwart ondershirt, rode kousen en een rode riem, te verkrijgen bij Nihek, Haarlem.

  Kledingcommissie Kinheim:

  Monique Dreijer                 06-49876254 (kinheim@live.nl)
  Petra Scholtes                   06-53739437 (kootje14@planet.nl)