• Binq Cashoek naar Japan

    10 mrt 2019
  • Samen met vier andere jonge honk- en softballers is Binq uitgekozen om eind juli naar de 29ste editie van de World Children’s Baseball Fair (WCBF) te gaan, die dit jaar wordt gehouden in Fukushima City, Japan.

    De WCBF is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 1990 voor het eerst werd georganiseerd door Home Run legendes Sadaharu Oh en Hank Aaron om honkbal over de hele wereld te promoten. Sindsdien nodigt de organisatie ieder jaar verschillende landen uit om met een select groepje 10 en 11 jarige honk-/softballers deel te nemen. Gedurende een week wordt er samen gehonkbald, land en cultuur verkend en veel plezier gemaakt. Nederland is al diverse keren uitgenodigd voor dit evenement en andere Kinheimers zoals Thijs Tonnon en Nick Hofer gingen Binq voor naar Japan. Binq is geselecteerd door de KNBSB op voordracht van Michael Duursma, de Technisch Manager van Basebeball Academy Kennemerland.

    De Nederlanders zullen in Japan deelnemers uit Argentinië, China, Ghana, Groot Brittanië, Laos, Nepal, Peru, Samoa, Zwitserland, Thailand, Verenigde Staten en Japan treffen.

    Wij zijn enorm trots en wensen Binq en de overige deelnemers een fantastische tijd!