• Buitengewone ALV op 15 oktober

  1 okt 2019
 • Beste Kinheimer,

  Terwijl op het veld de sportieve strijd wordt gestreden (stand: 1-1 in een best-of-five), wordt achter de schermen nagedacht over het perspectief van de honk- en softbalverenigingen Kinheim en DSS in de verdere toekomst. 

  Er is geen twijfel over mogelijk; het onderzoek naar een mogelijke samenwerking tussen beide verenigingen leeft. De reacties die we ontvangen, na de aankondiging begin deze maand, bevestigen de grote mate van betrokkenheid.
   

  We vinden heldere en eenduidige informatie over het genomen initiatief en de vervolgstappen zeer belangrijk. Daarom nodigen we je uit voor een buitengewone algemene ledenvergadering op dinsdag 15 oktober om 20.00 uur in ons clubhuis.
   
  Tijdens de vergadering informeren we onze leden over het ontstaan van het initiatief, het voornemen en het onderzoek inclusief tijdslijn. Daarnaast bereiken we graag overeenstemming over enkele vervolgstappen die we willen nemen.
   
  Zet de afspraak in je agenda en hopelijk zien we elkaar op 15 oktober.
   
  Met sportieve groeten,
  Het bestuur
   
   
  Jan Berkhout, Petra Scholtes, J├Ârgen Balk, Gijs ten Bosch, Wouter Creyghton, Debby Emanuels, Frans Fergusson en Michel Lub.