• De Presentatiegids 2017 is uitgereikt!

  14 apr 2017
 • Afgelopen woensdag is het 1e exemplaar van de Presentatiegids 2017 uitgereikt. In een goed gevuld Clubhuis reikte Toine Jager het 1e exemplaar uit aan erevoorzitter Wim Oosterhof. Hiervoor had presentator Andy Houtkamp, zelf een oud-Kinheimer, behalve voorzitter Jan Berkhout en coach Michael Crouwel, ook de aanwezige selectiespelers op een originele manier geinterviewed.

  Aan de alweer 28e uitgave van de Presentatiegids is sinds januari gewerkt door Peter de Bruin, Ronald Straatman, Piet Hooft en Kees Tromp met ondersteuning van Hans van Driel Krol. Het 68 pagina’s tellende werkstuk gaat uiteraard voor het grootste gedeelte over Kinheim, maar er is ook ruim plaats voor de MLB en voor de adverteerders.

  Heel veel werk is verzet door Fred Icke van Icke Design en dankzij Tjeerd Jorritsma van PaperChainManagement konden de gidsen gedrukt worden.

  De komende tijd zullen alle leden en sponsoren voorzien worden van de Presentatiegids en tijdens de thuiswedstrijden van het 1e Honkbalteam is voor eenieder een exemplaar gratis te verkrijgen in het Clubhuis van Kinheim.

  Toine Jager reikt eerste Presentatiegids uit aan erevoorzitter Wim OosterhofAndy Houtkamp interviewt coach Michael Crouwel