• Kinheimers in vertegenwoordigende teams

  3 mei 2017
 • Nu de competities weer op gang zijn worden er ook weer vertegenwoordigende teams samengesteld. Kinheim is weer goed vertegenwoordigd in een aantal van deze teams.

  Op 3, 17 en 18 juni zullen Kaj van Keijzerswaard, Oscar Krijnen, Moos van Genderen, Jurre van Liemt, Terrance Heemskerk en Dean Stolk deelnemen aan NK Little league 2017.

  De laatste twee, Terrance en Dean, maken tevens deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands team U12. Dit team neemt deel aan het EK van 10 tot en met 15 juli op sportpark De paperclip in Vleuten (UVV).

  Bij de Little League Juniors nemen Dylan Telleman en Tymen Nagel deel en bij de Little League Seniors doen Steve Serra en Ries Berkhout mee. Elroy Smink is een van de coaches van het Seniors team.

  Bob Boon speelt, vanwege zijn woonplaats, in het Little League Seniors team van Amsterdam.

  Joey de Koning en Cris Herkemij maken deel uit van de selectie van het Nederlands team U18. Zij speelden in april een toernooi in Barcelona. In september speelt dit team op het WK in Thunderbay, Canada.

  Als laatste maakt Nolan Beugeling deel uit van het NL U16 team dat onlangs in Tsjechië het EK COLT League won. Hij zal deze zomer oranje vertegenwoordigen op het WK COLT League in Lafayette (Indiana).

  We wensen alle heren veel succes!