• Mendel reikt diploma's uit bij Kinheim

  3 jul 2020
 • Afgelopen week was Kinheim drie keer gastheer van het Mendelcollege. Op maandag, woensdag en donderdag  werden de diploma's van de verschillende afdelingen van de school uitgereikt aan de eindexamenkandidaten in ons Honkbalstadion. Het stadion biedt voldoende ruimte aan de ouders en leerlingen hetgeen natuurlijk nodig was vanwege de beperkingen waar we momenteel mee te maken hebben.
  Een van de eindexamenkandidaten met een connectie naar onze club, bedacht al in april dat dit een geschikte locatie zou zijn. Zij bracht de schoolleiding en het bestuur van Kinheim bij elkaar en mocht woensdag voor het oog van het Haarlems Dagblad als eerste haar handtekening onder haar diploma zetten.
  Waar het maandag nog wat fris en winderig was, was het woensdag en donderdag schitterend zonnig weer. Ouders op gepaste afstand op de tribune, de leerlingen op het veld en met een muziekje erbij was er al snel een goede sfeer in het stadion dat door de school vrolijk was aangekleed. Vervolgens mochten de geslaagden de honken aflopen om bij de thuisplaat hun diploma in ontvangst te nemen en te ondertekenen.
  Een zeer geslaagde samenwerking met onze buren, waarmee we de school, ouders en leerlingen een onvergetelijk dag hebben kunnen bezorgen. Zo zie je maar weer, een goede buur is beter dan een verre vriend.

  Volgend jaar ontvangen we jullie graag weer!