• Nieuwe hoofdcoach voor Hoofdklasse team DSS/Kinheim seizoen 2023

    27 okt 2022
  • Met ingang van het nieuwe seizoen 2023 heeft DSS/Kinheim een nieuwe hoofdcoach voor het Hoofdklasse team. De beide besturen van DSS en Kinheim zijn verheugd te melden dat wij een nieuwe hoofdcoach hebben gevonden in Etienne Meijer. Etienne is geen onbekende in honkballand, maar wel nieuw in de Hoofdklasse als hoofdcoach. Hij volgt Michael Crouwel op die na vele jaren afgelopen seizoen afscheid heeft genomen.

     Etienne Meijer is een bekende voor onze beide verenigingen. In de jaren 80 kwam Etienne van Flags naar Kinheim om in de jeugd te spelen. Dit eindigde voor hem in een plek in het Hoofdklasse team van Kinheim waar hij drie jaar speelde. Vervolgens maakte hij begin jaren 90 nog zes jaar deel uit van RCH in de Hoofdklasse. Etienne coachte ook bij de jeugd van DSS het team van zijn zoon. Een aantal spelers die nu in DSS/Kinheim 1 speelt, is destijds ook door hem gecoacht. Na zijn honkbal carrière is Etienne gaan softballen en speelde hij in het Nederlands heren softbalteam. Vorig jaar was Etienne speler/coach van het Nederlands slowpitch softbalteam.

    “Etienne Meijer: Ik heb veel zin om komend seizoen aan de slag te gaan met de hele spelersgroep en staf om er het maximale uit te halen in het nieuwe seizoen”. 

    Etienne’s ervaring, als speler, coach, maar ook als manager geeft ons veel vertrouwen en we zijn ervan overtuigd dat hij goed in staat zal zijn om de weg die wij als clubs drie jaar geleden samen zijn ingeslagen voort te zetten en uit te bouwen naar een volgend niveau in onze ontwikkeling.