• Sponsoring

 • Kinheim is een hechte en sociale honk- en softbalvereniging, waar breedte- en topsport elkaar versterken. Wij verbinden mensen actief met elkaar en met de club, waardoor zij een leven lang betrokken blijven. We brengen vernieuwing binnen onze sport, waarbij we mensen in beweging brengen en bijdragen aan een gezonde samenleving.

  We hebben de ambitie om een kwalitatief toonaangevende jeugdopleiding voor honk- en softballers uit de regio te bieden en binnen een paar jaar met ons eerste team weer op het hoogste niveau te honkballen.

  Onze sponsoren leveren een essentiële bijdrage aan een stabiel financieel fundament van onze vereniging. Een fundament dat noodzakelijk is voor het realiseren van onze sportieve en sociale ambities. Wij zijn trots op de bedrijven en particulieren die Kinheim sponsoren.

  Voelt u zich verbonden met onze club en wilt u dat uitdragen door ons financieel te steunen? Dat kan op verschillende manieren. Voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden.

  Meer weten?
  Neem contact op met Willem Oosterhof (06-83930273 / willem.oosterhof@gmail.com) of Yvonne Campfens (06-10892499 / yvonnecampfens@hotmail.com).

 • Onze sponsors

   alt=
   alt=
   

   

  Andrea XL
  Cleeff
  De Makelaars Combinatie
  Hans Moolenaar Wijnkoperij
  Integis
  Jopenkerk
  Keystone Sports
  Muijs Kantoor & Kado
  Nexus Advocaten
  Nieuw Vreeburg Bistrobar
  Opmeer PR & Communicatie
  Pieters Bouwtechniek Haarlem B.V.
  Rob Peetoom Hair en Make-up salon
  Total Recharge Massage
  Vlieservice bedrijfsdiensten
  Vooges Bloemendaal B.V.