• Wim Oosterhof sr. overleden

  6 mei 2021
 • Tot onze spijt moeten we u berichten dat afgelopen dinsdag 4 mei onze erevoorzitter Wim Oosterhof is overleden. 

  Wim was een graag geziene en zeer aimabele persoon en was al meer dan 75 jaar lid van Kinheim. Hij is op vele vlakken voor de club belangrijk geweest. Zoals in het 75 jaar Kinheim jubileum boek is te lezen, moeten we blij zijn dat zijn speltechnische kwaliteiten dusdanig waren, dat deze zijn bestuurlijke kwaliteiten nooit in de weg hebben gezeten. Kortom we mogen dankbaar zijn voor zijn inzet op bestuurlijk vlak. Mede door zijn grote toewijding is Kinheim de club geworden die het nu is.

  Naast zijn staat van dienst bij Kinheim heeft hij zich ook voor de Haarlemse Honkbalweek en andere honkbaltoernooien in Haarlem zeer verdienstelijk gemaakt, waarbij zijn maatschappelijk positie als commissaris van politie natuurlijk goed van pas kwam. 

  Ook toen het fysiek lastiger voor hem werd, bleef hij komen bij wedstrijden en bijeenkomsten met rollator of scootmobiel om zijn betrokkenheid bij “het kluppie” te tonen. Er was dan altijd een praatje met hem, waarbij het om jou ging maar ook altijd om de club. Met het heengaan van Wim Oosterhof is er helaas weer één van de mooie bijzondere mensen uit het honkbal verdwenen, die zoals de rouwkaart zegt “Inspirerend en betekenisvol voor velen” was.

  We wensen Hennie, Willem en Onno en verdere familie veel sterkte dit verlies te verwerken.

  Bestuur HS Kinheim

  U kunt hier een reactie of herinnering achterlaten.

  Rouwkaart